1. Carnaval des Animaux

Op 24 en 25 april verzorgde ‘Sirena’ 2 concerten met als titel 'Carnaval des Animaux'. Op 24 april in de kerk in Lummen-centrum [BE] en op 25 april in de muziekschool aan de Pastoor Petersstraat in Eindhoven.
Het concert werd uitgevoerd in samenwerking met Vrouwen Vocaal Ensemble F:e-m@il &
G!rls uit Lummen. Programma:

1. Petites Voix, muziek Francis Poulenc, tekst Madeleine Ley (door F:e-m@il & G!rls)

2. Six Fables, muziek Marie-Madeleine Durufle-Chevalier, tekst La Fontaine (door V.V.E. Sirena)

3. Carnaval des Animaux (door V.V.E. Sirena en F:e-m@il & G!rls)

1. Religieuze muziek uit de Lage Landen

Op 20 en 21 november trad ‘Sirena’ op in de Catharinakerk in Eindhoven en in het Waalse kerkje in Waalre.
Het betrof een gevarieerd programma met een selectie religieuze liederen van verschillende componisten uit Nederland en België - van middeleeuws tot hedendaags.
Tussendoor zongen kleine vocale ensembles uit het koor muziek van Lodewijk de Vocht (1887-1977).