1. Kerst Sing-In met Sirena 2012

Op 8 december 2012 verzorgde ‘Sirena’ wederom een Sing-In in het St. Joriscollege. Deze keer geheel in kerstsfeer!

1. 10 november 2012

‘Sirena’ zong het Gloria van Vivaldi met medewerking van professionele solisten en begeleiding. Daarnaast werden nog een aantal andere religieuze liederen ten gehore gebracht o.a. het Ave Verum van Poulenc en een Ave Maria van Herman Strategier. Het concert vond plaats in de Jacobuskerk in Woensel.

1. Voorjaarsconcert

Op 22 april verzorgde Sirena een concert dat in het teken stond van de romantiek. Uitgevoerd werden liederen van onder meer Barth, Brahms, Judassohn, Kaufmann, Kratochwil, Lau, Mendelssohn, Reger, Schubert, Schumann, Weweler en Zenger. Het concert vond plaats in het Paduakerkje aan de Fazantlaan in Eindhoven.