1. Najaarsconcert

Op zondag 24 november gaf Sirena haar jaarlijkse concert in Eindhoven. Op het programma stond onder meer de Rig Veda van Gustav Holst.

1. Vocal Proms

Op zaterdag 26 oktober in Veldhoven en op zaterdag 9 november in Sittard trad Sirena op samen met het Veldhovens Mannenkoor en gemengd koor Synoidos. Samen namen zij de bezoekers mee naar de glitter- en glamourwereld van de filmmuziek: Vocal Proms.

1. Klein kerstconcert

Op zaterdag 19 december 2013 voert Sirena een klein kerstprogramma uit voor een select publiek in de repetitieruimte (een voormalige kapel) in de Jan Smitzlaan.

1. Kort concert Geldrop

Op zondag 15 september gaf Sirena een kort optreden op de tentoonstelling van Liesbeth Bijkerk en Paul Isphording in podium DAK in Geldrop.

1. Week van de Amateurkunst 2013

Op zondag 25 mei trad Sirena op in het Centrum voor de Kunsten in de Pastoor Petersstraat in het kader van de Week van de Amateurkunst.
Uitgevoerd werd onder andere de Rig Veda van Gustav Holst.