1. ‘Muziek in de Cathrien’

Op zaterdag 21 juni 2014 trad Sirena op in de Catharinakerk in de serie ‘Muziek in de Cathrien’. Uitgevoerd werd een selectie van religieuze koormuziek voor vrouwen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Het betrof o.a. werken van Bach, Palestrina en Scarlatti, alsmede het Magnificat van Nicola Porpora.

1. Najaarsconcert

Dit vond plaats op zondagmiddag 9 november 2014 in de Thomaskerk in Eindhoven. Het betrof een programma met vooral oude religieuze muziek.

1. Project The Peacemakers

In 2014 startte voor Sirena het project ‘the Peacemakers’ met de werving van een 80-koppig vrouwenkoor  ten behoeve van de uitvoering van ‘The Peacemakers’ van Karl Jenkins. Het is een prachtig werk voor meerstemmig gemengd koor (SATB). ‘Sirena’ en het projectkoor namen daarbij de vrouwenstemmen voor hun rekening.

1. Mariam Matrem Virginem

Op 14 december verzorgde Sirena een Advents-Kerstconcert in het Oude Sint Willibrorduskerkje in Waalre met werken van o.a. Byrd, Bach, Scarlatti, Reylandt en Biebl.