1. Lenteconcert Geldrops Mannenkoor

Op 18 april verleende Sirena medewerking aan het Lenteconert van het Geldrops Mannenkoor in het gemeenschapshuis van Zesgehuchten.

1. Miniconcert

Op donderdagavond 23 april verzorgde Sirena een miniconcert in haar nieuwe repetitieruimte. Sirena wilde hiermee haar vaste aanhang kennis laten maken met de nieuwe kleurrijke repetitieruimte in de Ontmoetingskerk aan de Meerkollaan 3 in Eindhoven. Titel van het concert: ‘Paint me a Song’. Tijdens het concert werden afbeeldingen getoond van schilderijen uit de collectie van het Van Abbemuseum, passend bij de gezongen liederen.

Het concert was gratis voor Vrienden van Sirena.

1. The Peacemakers van Karl Jenkins

Ter gelegenheid van het 11e lustrum van het Veldhovens Mannenkoor werd op 31 oktober in de Kempenzaal van conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven, ‘The Peacemakers’ van Karl Jenkins uitgevoerd. Sirena gaf daaraan haar medewerking, samen met een vrouwen-projectkoor van 80 vrouwen. Zondagmiddag 8 november vond de tweede opvoering plaats in Heel (L).

1. Najaarsconcert

Zondagmiddag 29 november 2015 vond het najaarssoncert van Sirena plaats in de Ontmoetingskerk. Dit bijzondere  concert had als titel ‘De gezongen aarde’. Het houtblazerstrio Kalamoi, bestaande uit Jos Simons (hobo). Luc Bergmans (klarinet) en Willy Van Noten (fagot), begeleidde niet alleen Sirena bij een tweetal liederen, maar verzorgde ook zelf een optreden.