1. ‘Vriendenconcert’

Op donderdagavond 21 april hield Sirena haar eerste officiële ‘vriendenconcert’ in de Ontmoetingskerk. Titel: ‘Een Sirenade voor onze vrienden’. Voor de samenstelling van dit concert werd een keuze gemaakt uit het vaste repertoire en het nieuwe werk dat ieder jaar wordt ingestudeerd.

1. Koorfestival Laren

Zondag 5 juni nam Sirena deel aan het koorfestival Laren, samen met het Goylants kamerkoor en het Roder jongenskoor. Thema: Engelse koormuziek. Locatie: Sint Jansbasiliek Laren.

1. Muzikale Midzomerontmoeting

Op zondagmiddag 19 juni vond de 20e editie plaats van de Muzikale Midzomerontmoeting waarbij een selectie uit de Eindhovense zangwereld een feestelijk optreden geeft om de zomer in te luiden. Dit jaar vond het evenement plaats in de Van Doorne Muziekkiosk in het Stadswandelpark en was Sirena van de partij.

1. Caratconcert

Zondagmiddag 4 september deed Sirena mee aan het Caratconcert in het Stadspark  van Helmond

1. Najaarsconcert

Ons najaarsconcert vond plaats op zondagmiddag 20 november op onze eigen locatie en was getiteld ‘Be still my soul’. Nadia: “De composities zijn stuk voor stuk muzikale pareltjes, die ons de kans geven even te ontsnappen uit de routine van het dagelijkse leven”. Medewerking verleenden strijkkwartet Pythagoras, Tannie van Loon (piano) en Elke Wieërs (monochord).

1. Café Chantant

Op de laatste repetitie van het jaar hield Sirena voor de tweede keer haar Café Chantant. Deze keer in het bijzijn van Vrienden van Sirena en een aantal genodigden werden uiteenlopende optredens naar eigen smaak verzorgd door de leden van Sirena.