Najaarsconcert 2013

Op zondag 24 november 2013 geeft Sirena haar jaarlijks concert in Eindhoven onder de bezielende leiding van dirigente Nadia Loenders en met pianobegeleiding van Rob van Heck.

Op het programma staat de Rig Veda van Gustav Holst (1874-1934). Dit werk beslaat in totaal  16 stukken en bestaat uit lofliederen aan de goden. Sirena voert het voor vrouwenkoor gecomponeerde deel 4 uit.

Gustav Holst vertaalde zelf de oude Hindoeteksten uit het Sanskriet en componeerde er tussen 1908 en 1912 muziek voor.

In het voorprogramma vindt u Songs to Poems van Christina Rosetti op muziek van Gerald Finzi, Irish Blessing van Bob Chilcott en Cape Breton Lullaby van Kenneth Leslie.

Het belooft een bruisend en sfeervol concert te worden.

Plaats:
Studentenkapel, Kanaalstraat 6, Eindhoven

Aanvang:
15.00 uur, zaal open 14.30 uur

Kaarten:
voorverkoop tot 22 november voor € 10,00 via kaarten@sirenakoor.nl (aan de zaal € 12,00)