Parkeren najaarsconcert 2018

Parkeren zal niet gemakkelijk zijn want 17 november blijkt de laatste dag van Glow. Wij raden u aan om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen naar station Eindhoven! Volgens Google is het 5 minuten lopen vanaf het busstation (zie looproute via Google).

Normaal gesproken kun je in de omgeving van het CKE op straat betaald parkeren (Kruisstraat, Montgomerylaan) en zijn de parkeergarages aan de Mathildelaan en het station op loopafstand. Zie prettigparkeren.nl. Tijdens Glow is het waarschijnlijk allemaal vol.

Er zijn 2 P&R alternatieven:

1. P&R Meerhoven

P&R Meerhoven. Afrit 31 A2. Sliffertsestraat 304 of volg de borden. Kost € 3 en 50 ct voor het buskaartje, ter plaatse uit de automaat te halen. Buschauffeur wil ook de parkeerkaart zien! Bus 401,402 en 18 rijden naar de stad, halte Piazza of CS.

1. P&R Eindhoven zuid

P&R Eindhoven zuid (tijdelijk - parkeergarage van Fontys sporthogeschool). Navigatieadres: Theo Koomenlaan 3. Deze parkeergarage is gratis en bij het inrijden krijg je een gratis busticket voor max. 5 personen. Bushalte 'Fontys Theo Koomenlaan' voor bus 7,117,317 of 318. Halte Piazza of CS.

Bekijk onze flyer.

CKE
Pastoor Petersstraat 180
5612EW Eindhoven

Kaarten à € 13,- verkrijgbaar bij Sirenaleden, via kaarten@sirenakoor.nl en aan de zaal.

LET OP: aan de bar bij het concert kan alleen met pin worden betaald.