Welkom

Vrouwen Vocaal Ensemble ‘Sirena’ is statutair opgericht in 1997 en zingt klassieke muziek uit verschillende stijlperioden. Sinds oktober 2019 staat het ensemble
onder de bekwame leiding van dirigent Marcell Vroeijenstijn.

‘Sirena’ is een vrouwenkoor met ambitie dat streeft naar een hoge amateurkwaliteit. Onze vaste bezetting bestaat uit 32 zangeressen
met koorervaring en/of zangles. De koorpartijen worden thuis ingestudeerd. Het is ook mogelijk om op projectbasis aan een programma mee te werken.

Nieuwe dirigent

Sirena en Sonata zijn er in geslaagd een zeer bekwame opvolger te vinden voor Nadia Loenders. Sinds eind september repeteren wij onder leiding van Marcell Vroeijenstijn. Nadere informatie over hem vindt u op de pagina ‘dirigent’.

In een klein kerstconcertje van Sirena stellen wij hem op donderdagavond 19 december aan u voor. Ons najaarsconcert in november komt hiermee te vervallen.

Op de agenda

1. Wekelijkse repetitie

Donderdag van 19.00 tot 22.00 in de Ontmoetingskerk aan de Meerkollaan 3 in Eindhoven.

1. Klein Kerstconcert

Op donderdagavond 19 december geeft Sirena een klein kerstconcertje in de repetitieruimte, de Ontmoetingskerk in Eindhoven.

1. Optreden Dag van de Amateurkunst

Op zondag 26 januari treden zowel Sirena als Sonata op bij de Dag van de Amateurkunst in het Centrum voor de kunsten (CKE) in Eindhoven.

Meer informatie in de concertagenda.

Sonata

Vrouwenkoor Sirena biedt jonge vrouwen de kans om te zingen bij Sonata, een nieuwe vocale groep voor jonge vrouwen van 16-49 jaar met een gevarieerd repertoire.

Zing je graag stiekem onder de douche en luidkeels op de fiets? Kom dan samen met ons zingen. Zangervaring is niet nodig.

Bron afbeelding: vrije foto 2009507 © Madartists - Dreamstime.com

Repetities:

1. donderdag; eens in de 14 dagen

2. 19:00-20:45 uur

Zie verder onze speciale pagina over Sonata en bekijk de flyer.

Facebook Sirena

Bezoek onze Facebook pagina!

Facebook Sonata

Bezoek de Facebook pagina van Sonata!