Welkom

Vrouwen Vocaal Ensemble ‘Sirena’ is statutair opgericht in 1997 en zingt klassieke muziek uit verschillende stijlperioden. Sinds september 2008 staat het ensemble
onder de zeer inspirerende leiding van dirigente Nadia Loenders.

‘Sirena’ is een vrouwenkoor met ambitie dat streeft naar een hoge amateurkwaliteit. Onze vaste bezetting bestaat uit 32 zangeressen
met koorervaring en/of zangles. De koorpartijen worden thuis ingestudeerd. Het is ook mogelijk om op projectbasis aan een programma mee te werken.

Op de agenda

1. Wekelijkse repetitie

Donderdag van 19.00 tot 22.00 in de Ontmoetingskerk aan de Meerkollaan 3 in Eindhoven.

1. Najaarsconcert 2018

Op zaterdagavond 17 november om 20.00 uur geeft Sirena haar jaarlijkse najaarsconcert in het CKE. Bij dit concert presenteren wij officieel Sonata, het door Sirena opgerichte koor voor jonge vrouwen. Zie ook onze flyer.

LET OP:

- Speciale parkeerinformatie voor dit concert!

- Aan de bar bij het concert kan alleen met pin worden betaald.

1. Kennismakingsworkshop Sonata

Op 29 november kun je kennis komen maken met Sonata en meezingen met de workshop ‘Genieten van de samenklank van zingen!’

Meer informatie in de concertagenda.

Sonata

Vrouwenkoor Sirena biedt jonge vrouwen de kans om te zingen bij Sonata, een nieuwe vocale groep voor jonge vrouwen van 16-49 jaar met een gevarieerd repertoire.

Zing je graag stiekem onder de douche en luidkeels op de fiets? Kom dan samen met ons zingen. Zangervaring is niet nodig.

Bron afbeelding: vrije foto 2009507 © Madartists - Dreamstime.com

Repetities:

1. donderdag; eens in de 14 dagen

2. 19:00-20:45 uur

Zie verder onze speciale pagina over Sonata en bekijk de flyer.

Projectkoor

Sirena heeft op dit moment ook een vrouwen-projectkoor, dat het requiem van Fauré gaat uitvoeren op 30 maart 2019. Het gaat om een bewerking voor driestemmig vrouwenkoor.

Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze projectzangeressen.

Facebook Sirena

Bezoek onze Facebook pagina!

Facebook Sonata

Bezoek de Facebook pagina van Sonata!