Welkom

Vrouwen Vocaal Ensemble ‘Sirena’ is statutair opgericht in 1997 en zingt klassieke muziek uit verschillende stijlperioden. Sinds september 2008 staat het ensemble
onder de zeer inspirerende leiding van dirigente Nadia Loenders.

‘Sirena’ is een vrouwenkoor met ambitie dat streeft naar een hoge amateurkwaliteit. Onze vaste bezetting bestaat uit 32 zangeressen
met koorervaring en/of zangles. De koorpartijen worden thuis ingestudeerd. Het is ook mogelijk om op projectbasis aan een programma mee te werken.

Vertrek Nadia

Tot onze grote spijt gaat Nadia ons verlaten. Door privéomstandigheden is zij genoodzaakt haar activiteiten in Nederland als koordirigent te beëindigen. Wij betreuren dat zeer!!

Dit betekent dat wij op zoek zijn naar nieuwe dirigent(e). Bekijk de advertentie.

Op de agenda

1. Wekelijkse repetitie

Donderdag van 19.00 tot 22.00 in de Ontmoetingskerk aan de Meerkollaan 3 in Eindhoven.

1. The Armed Man

Op zondagmiddag 22 september voeren Sirena en Sonata, samen met mannenkoor Lambardi uit Helmond, Koor Synoidos uit Sittard en harmonieorkest St. Cecilia uit Grevenbicht ‘The Armed Man’ uit van Karl Jenkins. Een groots gebeuren: 260 musici in het Muziekgebouw in Eindhoven op het podium.

Meer informatie in de concertagenda.

Sonata

Vrouwenkoor Sirena biedt jonge vrouwen de kans om te zingen bij Sonata, een nieuwe vocale groep voor jonge vrouwen van 16-49 jaar met een gevarieerd repertoire.

Zing je graag stiekem onder de douche en luidkeels op de fiets? Kom dan samen met ons zingen. Zangervaring is niet nodig.

Bron afbeelding: vrije foto 2009507 © Madartists - Dreamstime.com

Repetities:

1. donderdag; eens in de 14 dagen

2. 19:00-20:45 uur

Zie verder onze speciale pagina over Sonata en bekijk de flyer.

Facebook Sirena

Bezoek onze Facebook pagina!

Facebook Sonata

Bezoek de Facebook pagina van Sonata!