Vocal Proms at the movies

In deze concertproductie nemen we u mee naar de glitter- en glamourwereld van de filmmuziek. Niet alleen spannende en meeslepende, maar ook amusante en ontspannen muziek uit maar liefst 33 films en musicals. Beauty en de Beast, My Fair Lady, Platoon, Les Miserables, West Side Story, Castaway, Schindlers List, Lord of the Rings en nog vele andere!

Onder leiding van Nadia Loenders en met pianobegeleiding van Valentijn Elsen nemen 3 verschillende koren u mee:

1. het Veldhovens Mannenkoor, het grootste mannenkoor in de Kempen,

2. Vrouwen Vocaal Ensemble Sirena uit Eindhoven en

3. Synoidos, koor dat je raakt! uit Sittard.

De zang wordt afgewisseld met instrumentale filmmuziek (piano, basgitaar, hobo en slagwerk), uitgevoerd door gerenommeerde instrumentalisten. Het programma zit niet alleen vol muziek, er wordt ook gedanst en het geheel wordt gelardeerd met beelden uit de bijbehorende films.

Kortom... een avondvullend programma met veel herkenbare songs uit geweldige films en met allerlei verrassende filmische effecten en personages. Een concert dat u niet mag missen!

Er zijn twee uitvoeringen:

1. Zaterdag 26 oktober om 20.15 uur in theater de Schalm in Veldhoven

2. Zaterdag 9 november om 20.15 uur in Aula Trevianum in Sittard

In samenwerking met het Veldovens Mannenkoor en gemengd koor Synoidos uit Sittard.

Thema: filmmuziek

Bestel nu gelijk kaarten!